П.Я. Авдєєв. Рибна кулінарія

50 

Авдєєв П.Я. Рибна кулінарія. Оформлення Прокофєва Є. М. К. Техніка. 1980г. 320 с. Палiтурка: мягкий,, уменьшенный формат.

Категория:

Описание

В книжці наведено відомості про харчову цінність, первинну й теплову обробку та кулінарне використання різноманітної морської й океанічної риби та нерибних продуктів моря. Описано рецептуру й технологію приготування понад 300 рибних страв, виробів з тіста, а також фаршу до пирогів, кулебяк, біляшів тощо. Особливу увагу приділено збірним рибно-овочевим стравам у поєднанні з пастою «Океан» і нерибними продуктами моря, стравам, комбінованим з риби та мяса, виробам із січеної риби, а також сучасним національним рибним стравам російської та української кухні і тим стравам, у яких раніше використовувалась річкова риба. Розрахована на широке коло читачів.

Детали

Автор:

Авдєєв П.Я.

Год:

1980

Переплет:

Мягкая обложка

Состояние

б/у

Язык:

Украи́нский

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “П.Я. Авдєєв. Рибна кулінарія”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *